Arinovis 2

Bine ai venit!

Servicii

Anvelope

Funcţia anvelopei este de a transmite în mod fiabil forţele de propulsie şi de direcţie pe carosabil şi de a absorbi impactul generat de conducerea vehiculului pe o suprafaţă inegală. Anvelopele au un impact foarte mare asupra siguranţei, fiabilităţii şi confortului vehiculului dumneavoastră.

Mai mult

Sisteme de evacuare

Prin urmare, sistemul de evacuare a gazelor de eşapament trebuie verificat în special pentru depistarea scurgerilor şi şi inspectarea componentelor sale! La fiecare verificare trebuie să fie folosite numai garnituri noi.

Mai mult

Amortizoare

Confortul şofatului, manevrabilitatea bună şi controlul vehiculului sunt influenţate semnificativ de amortizoare. Funcţia lor este aceea de a absorbi rapid vibraţiile roţilor şi de a preveni vibrarea osiilor vehiculului.

Mai mult

Frâne

Frânarea eficientă şi în condiţii de siguranţă depinde de o coordonare optimă a tuturor componentelor sistemului modern de frânare. O componentă uzată sau deteriorată poate perturba funcţionarea întregului sistem şi vă poate pune în pericol şi pe dumneavoastră, şi pe ceilalţi participanţi la traficul rutier.

Mai mult

Baterie

O baterie care nu funcţionează va paraliza complet vehiculul dumneavoastră. Veniţi la noi, o vom înlocui pentru dumneavoastră!

Mai mult

Aer condiţionat

Premio vă recomandă să verificaţi cu atenţie sistemul de aer condiţionat cel puţin o dată pe an.

Mai mult

Schimbare ulei

Vom asigura pentru motorul vehiculului dumneavoastră ulei de marcă, de înaltă calitate, la un preţ excelent!

Mai mult

Verificarea centrării roţilor

Cu ajutorul echipamentelor noastre moderne putem măsura cu precizie şi remedia eventualele devieri.

Mai mult

Depozitare anvelope

La înlocuirea anvelopelor vehiculului dumneavoastră, vom fi încântaţi să le păstrăm în depozitele noastre pe perioada sezonului pentru care nu sunt potrivite. Acest serviciu include verificarea stării anvelopelor, măsurarea grosimii reziduale a benzii de rulare, în mm, depozitarea corectă a setului de pneuri (inclusiv jante), înregistrarea şi eliberarea lor către o persoană autorizată.

Mai mult